top of page

YOGA

Bij onze yogalessen hoef je geen ervaren yogi te zijn. Ook lenigheid is niet van belang. Hier draait het enkel om jou, om de tijd voor jezelf die je je gunt.

GP6A5541-Verbeterd-NR.jpg

VINYASA YOGA 60'

Teacher: Julie
Niveau: all levels
Max. aantal deelneemsters per les: 8

Wat is Vinyasa Yoga? Vinyasa Yoga- ook wel Flow Yoga genoemd - is afgeleid van de Ashtanga Yoga en is een dynamische vorm van yoga, in combinatie met je ademhaling.

Vinyasa lessen zijn eerdere krachtige lessen, waar je je lichaam echt aan het werk zet. Je hebt concentratie en focus nodig voor de verschillende houdingen en de dynamische manier van bewegen. Vinyasa Yoga gaat over fysieke kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen, maar wat écht centraal staat, is de yoga ademhaling.

Hoe verloopt een les? Je doet een 'flow' van yogahoudingen achter elkaar, steeds op het ritme/de beweging van je ademhaling: de poses vloeien als het ware in elkaar over. "Vinyasa" betekent letterlijk "dingen in de juiste volgorde zetten" en "verbinding van beweging en ademhaling".


Julie zorgt tijdens haar lessen voor een flow van steeds terugkerende en herkenbare poses, steeds met een persoonlijke touch, en aangepast aan elk niveau. De flow van je ademhaling is een constante tijdens de lessen en zorgt enerzijds voor energie en kracht en anderzijds voor rust en ontspanning.

COMING SOON!

GP6A5564-Verbeterd-NR.jpg
bottom of page