top of page

THE MENU

Our signature treatment

THE RESET

Geniet van een moment van diepe rust en pure ontspanning voor je lichaam en geest. Tijdens deze full body massage van 75 minuten word je van kop tot teen gemasseerd. Er wordt gebruik gemaakt van een blend van massageolie en essentiële oliën die je vooraf zelf mag kiezen, zodat deze perfect past jouw mood en noden van het moment.

What's it good for? Brengt diepe rust. Helpt je spanning los te laten. Vermindert stress. Werkt verhelderend. Verhoogt je algemeen welzijn. Zorgt voor een betere nachtrust.

BOOK NOW

THE RELAX

Onze RELAX massage is een basic, maar deugddoende ontspanningsmassage van 50 minuten waarbij het volledige lichaam gemasseerd wordt.

What's it good for? Werkt kalmerend. Vermindert stress. Helpt je spanning los te laten.

BOOK NOW

THE RELEASE

Gedurende 50 minuten gaat alle aandacht naar je rug, nek en schouders: de plekjes die het vaakst te lijden hebben onder spanning en stress.

What's it good for? Vermindert spierspanning. Bestrijd pijn. Brengt rust.

BOOK NOW

THE ROOTS

Onze ROOTS massage is "Chinese inspired". Tijdens deze massage van 25 minuten lig je op je rug en worden je gezicht, hoofd, nek en schouders gemasseerd. Er wordt gewerkt op drukpunten en meridianen. Deze massage is ideaal als je weinig tijd hebt en even een kort Reset-momentje kan gebruiken.

What's it good for? Vermindert spierspanning. Bestrijd pijn. Brengt rust.

BOOK NOW

THE ROOTS PLUS

THE ROOTS PLUS: dat is onze ROOTS massage (gezicht, hoofd, nek en schouders) aangevuld met een heerlijk HydroJelly gezichtsmasker. Na 40 minuten wandel je hier dus buiten met een ontspannen gevoel én een glowy skin!

What's it good for? Geeft een boost aan je huid. Vermindert spierspanning. Bestrijd pijn. Brengt rust.

BOOK NOW

Let op: dit is geen reguliere cupping!

TRANSFORMATIONAL CUPPING©

Transformational cupping is een combinatie van cupping en manuele therapie. Het is intenser en diepgaander dan gewone cupping. Alles wordt in beweging gebracht met behulp van een glazen cup, waarmee de huid vacuüm wordt getrokken en wordt opgetild. Verklevingen en blokkades die daaronder zitten worden zo losgetrokken. De bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Transformational cupping werkt fysiek, mentaal en energetisch.

What's it good for? Nek-, schouder- en/of rugpijn. Vastzittende spieren. Hoofdpijn. Migraine. Maag- en darmklachten. Pijn aan pezen en/of gewrichten. Fibromyalgie. Cellulitis. Trauma. ...

Doet het pijn? Allereerst is pijn iets heel persoonlijks. Op sommige plaatsen (vooral daar waar blokkades zitten en het dus nodig is om los te maken) kan het zeker pittig aanvoelen, maar van zodra de blokkade loskomt, vermindert ook de pijn. Geef tijdens de sessie zeker aan wat voor jou goed voelt. We doen alles in overleg. Na de sessie kan de behandelde zone wat gevoelig zijn.

Zal ik achteraf rood/blauw zien? Ook dit is heel persoonlijk en kan ik je helaas niet op voorhand vertellen. Niet iedereen krijgt verkleuringen. Eventuele verkleuringen zijn trouwens ook geen maatstaf voor de effectiviteit van de behandeling. Als je een verkleuring hebt zal deze de eerste twee dagen het felst zijn en na 7 dagen zeker volledig verdwenen zijn.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig? Dit hangt af van jouw doel. Het is aan te raden telkens één week tussen de behandelingen te laten, zodat het weefsel helemaal kan herstellen en de gevoeligheid kan wegtrekken. Wist je dat je meerdere sessies kan boeken aan een voordeliger tarief? Check hiervoor de prijslijst.

Hoelang duurt een sessie? 50 minuten (aan te raden voor één zone, bijv. rug / één volledig been / billen) of 80 minuten (voor meerdere zones, bijv. beide benen / rug + buik)

Meer info over Transformational cupping? Neem zeker een kijkje op de website.

BOOK NOW

bottom of page