top of page

THE MENU

Uitgebreid de tijd nemen voor jezelf of een vrij halfuurtje goed besteden? In ons aanbod vind je zeker en vast iets waar je ten volle van zal genieten.

GP6A5132-Verbeterd-NR.jpg

THE RESET

De ultieme full body ontspanningsmassage. Gedurende 90 minuten geniet je van pure ontspanning voor lichaam en geest.

Hoe verloopt deze massage? Ik start met het masseren van de achterzijde van je lichaam: eerst zijn je nek, schouders en rug uitgebreid aan de beurt, daarna de achterzijde van je benen. Na het omdraaien zijn de voorzijde van je armen (inclusief je handen) en benen aan de beurt. Nadien volgt een zalige drukpuntmassage van je gezicht en kruin. Tijdens de gezichtsmassage maak ik gebruik van een heerlijk geurende rozenolie en tools zoals gua sha. Ik sluit de massage af met een voetmassage met een verzorgende tea tree voetbalsem.

Na de massage mag je gerust nog eventjes blijven liggen om te ontwaken en laat ik je graag nog even genieten van een glaasje water of een kopje thee.

Behandelduur: 90 minuten
Prijs: € 115,-

THE RELAX

Een basic - maar daarom zeker niet minder deugddoende - lichaamsmassage.

Hoe verloopt deze massage? Eerst masseer ik de achterzijde van je lichaam. Ik start met je nek, schouders en rug, gevolgd door je benen. Na het omdraaien zijn eerst je armen en handen aan de beurt, daarna je benen. Afsluiten doen we met een voetmassage met een verzorgende tea tree voetbalsem.

Na de massage laat ik je rustig ontwaken en heb je de tijd om nog even te genieten van een glaasje water of een kopje thee.

Behandelduur: 60 minuten
Prijs: € 75,-

GP6A5170-Verbeterd-NR.jpg
GP6A5157-Verbeterd-NR.jpg

THE RITUAL

Tijdens dit uur kan je alle spanning loslaten. Deze behandeling is een combinatie van THE RELEASE en THE REFRESH: twee behandelingen die vaak samen geboekt werden.

Hoe verloopt deze massage? Om te starten lig je op je rug.
Je gezicht, hoofd, nek en schouders worden gemasseerd. Er wordt gewerkt op drukpunten en meridianen. Ik start met enkele drukpunten op je gezicht en je hoofd. Hierna volgt een massage van je kruin. Voor de gezichtsmassage maak ik gebruik van 100% natuurlijke rozenolie en tools zoals gua sha. Nadien neem ik reeds een eerste keer je nek- en schouderspieren onder handen. Daarna ga je op je buik liggen. Naast je nek en schouders krijgen ook je middenrug en lage rug krijgen de nodige aandacht.

Geen haast na afloop van de massage: blijf nog even liggen en geniet nadien van een glaasje water of een kopje thee.


Behandelduur: 60 minuten
Prijs: € 80,-

THE HEALER

De ideale massage voor mensen die vaak last hebben van pijn en vastzittende spieren in de nek, schouders en rug. Anders dan bij THE RELEASE besteden we hier nog extra aandacht aan de nek en schouders.

Hoe verloopt deze massage? Om te starten lig je op je rug. Ik neem eerst je nek en schouders onder handen aan de hand van drukpuntmassage en andere technieken. Daarna ga je op je buik liggen. Ook je middenrug en lage rug krijgen de nodige aandacht. De spieren in je rugzone en jij zullen helemaal ontspannen zijn na deze massage.

Blijf na de massage nog gerust even liggen en geniet nadien van een glaasje water of een kopje thee.

Tip van Gwen Ook bij THE HEALER is de optie Soft Cups een zalige extra. Zeker als je last hebt van vastzittende spieren, want ze hebben toch een diepere werking dan manuele massage. Klik hier voor meer info

Behandelduur: 45 minuten
Prijs: € 55,-

GP6A5194-Verbeterd-NR.jpg
GP6A5183-Verbeterd-NR.jpg

THE RELEASE

Alle aandacht gaat 30 minuten lang enkel en alleen naar jouw nek, schouders en rug: de zones die vaak het meest te lijden hebben onder spanning en stress.

Hoe verloopt deze massage? Je ligt op je buik gedurende de hele massage. Aan de hand van verschillende technieken worden je nek, schouders en rug gemasseerd. Vooraf pols ik ook steeds even naar je klachten en pijnlijk plekken, zodat ik daar extra aandacht aan kan besteden.

Doe rustig aan na de massage en geniet nog even na tijdens een glaasje water of een kopje thee.

Behandelduur: 30 minuten
Prijs: € 40,-

Tip van Gwen Voeg de optie Soft Cups toe aan deze massage. Dit zijn zachte siliconen cups waarmee gemasseerd wordt. Ideaal bij vastzittende spieren, want ze hebben toch een diepere werking dan manuele massage. Ik ben fan! Klik hier voor meer info.

THE REFRESH

Deze 30 minuten durende massage van je gezicht, hoofd en nek is de ideale "quick refresh" als je nood hebt aan ontspanning, maar niet veel tijd hebt of je je niet comfortabel voelt om uit de kleren te gaan.

Hoe verloopt deze massage? Tijdens de volledige behandeling lig je op je rug. Je gezicht, hoofd, nek en schouders worden gemasseerd. Er wordt gewerkt op drukpunten en meridianen. Ik start met enkele drukpunten op je gezicht en je hoofd. Hierna volgt een massage van je kruin. Voor de gezichtsmassage maak ik gebruik van 100% natuurlijke rozenolie en tools zoals gua sha. Nadien is het tijd om de spieren in je nek en schouders los te maken.

Neem na de massage nog even de tijd om na te genieten met een glaasje water of een kopje thee.

Behandelduur: 30 minuten
Prijs: € 40,-

Tip van Gwen Toch wat extra tijd? Voeg de optie Hydrojelly Mask toe aan je behandeling. Dat is 15 minuten extra me-time én een glowy skin achteraf. Klik hier voor meer info.

GP6A5209-Verbeterd-NR.jpg
GP6A5332-Verbeterd-NR.jpg

THE HOT STONE - RUG

Deze zachte en verwarmde hot stone massage is ideaal als je last hebt van gespannen spieren in je rug. De warmte is rustgevend voor je geest en ontspannend voor je spieren.

Hoe verloopt deze massage?
Je ligt op je buik gedurende de hele massage. Je nek, schouders en rug worden gemasseerd aan de hand van verschillende technieken, in combinatie met de warme stenen.

Neem na de massage rustig je tijd en geniet nog even na met een glaasje water of een kopje thee.

Behandelduur: 30 minuten
Prijs: € 55,-

THE HOT STONE - FULL BODY

Zin in een heerlijk verwarmende lichaamsmassage waarvan je spieren helemaal ontspannen? Dan is deze hot stone massage zeker iets voor jou. THE HOT STONE is een zachte massage, tijdens welke hoofdzakelijk met warme stenen wordt gemasseerd. Je spieren ontspannen, je bloeddoorstroming verbetert en je zal merken dat alle spanning langzaam van je afglijdt.

Hoe verloopt deze massage? We starten de massage in terwijl je op je buik ligt. Ik plaats eerst enkele verwarmde stenen op de achterzijde van je lichaam. Ik start met het masseren van je nek, schouders en bovenarmen, gevolgd door je rug. Daarna is de achterzijde van je benen en je voeten aan de beurt. Na het omdraaien plaats ik opnieuw eerst enkele verwarmde stenen op de voorzijde van je lichaam. We starten met een korte gezichtsmassage. Dan zijn je armen en handen aan de beurt, gevolgd door je benen en voeten.

Neem na de massage rustig je tijd en geniet nog even na met een glaasje water of een kopje thee.

Behandelduur: 60 minuten
Prijs: € 90,-

GP6A5300-Verbeterd-NR.jpg
GP6A5363-Verbeterd-NR.jpg

THE HERBAL

De combinatie van massage, warmte en heerlijke geuren zorgt tijdens deze behandeling voor totale ontspanning van lichaam en geest. THE HERBAL is een ideale massage bij stress, vermoeidheid en lusteloosheid.

Hoe verloopt deze massage? Je ligt op je buik. Eerst is je rug aan de beurt, gevolgd door je armen. Daarna masseer ik de achterzijde van je benen. Dan is het tijd om om te draaien. Nu worden eerst je nek en schouders gemasseerd. Nadien zijn je armen en handen aan de beurt. Afsluiten doen we met je benen en je voeten.

Na de massage geef je ik graag voldoende tijd om te ontwaken en kan je nog even rustig een glaasje water of een kopje thee drinken.

Behandelduur: 60 minuten
Prijs: € 90,-

bottom of page