top of page

START2MEDITATE

Ben je op zoek naar rust, ademruimte en vrijheid? Wil je graag leren mediteren?
Dan is de Start2Meditate lessenreeks echt iets voor jou!

Eva Innerworx.webp

Teacher: Eva van InnerWorx
Niveau: startende mediteerders
Max. aantal deelneemsters per lessenreeks: 8

Wat is meditatie? Meditatie is het trainen van je geest waardoor je innerlijke stilte kan gaan ervaren. Het gaat over het verstillen van je denken zodat er rust en ruimte ontstaat in je hoofd en lichaam.

Net zoals je op de sportschool jouw lichaam traint, train je in meditatie je geest. Het doel is niet om een “leeg hoofd” te bereiken, maar om je comfortabel te voelen met je eigen gedachten, emoties en fysieke gewaarwordingen. Dit resulteert in een gevoel van rust, ademruimte & vrijheid.

Hoe verloopt een les? We starten elke les met een stukje theoretisch kader: "Wat is mediteren nu precies én wat is het niet?", om aansluitend samen in de praktijk te duiken met verschillende soorten meditatieve oefeningen. De oefeningen worden afgewisseld met een theepauze en mogelijkheid tot vragen stellen rond meditatiebeoefening en ervaring.

Eva zorgt tijdens haar lessen voor een mix van theorie en verschillende soorten meditatieve oefeningen op een down-to-earth manier, zodat je begrijpt wat je doet en waarom je het doet én leert ervaren hoe het is om innerlijk volledig tot rust te komen.

PRAKTISCH

Data lessenreeks mei / juni:
23/05 - 30/05 - 06/06 - 13/06 - 20/06 - 27/06

Uren: voormiddag (9u30) of avond (19u45)
De lessen duren telkens 1u. Je bent steeds welkom vanaf 15min voor aanvang om al wat tot 'rust' te komen.

Prijs: € 125,-

Locatie: Reset Selfcare studio, Lennik

Optioneel: Mogelijkheid om 1x per week aan te sluiten op een 30min online meditatiemoment (dag en uur wordt in samenspraak met de groep bepaald)

Zelf mee te brengen: een warm dekentje of sokken voor wie snel koud krijgt

Heb je nog vragen? Aarzel niet om ons te contacteren of boek een gratis en vrijblijvend online intakegesprek met Eva.

bottom of page